Oppskrift
Quesadillas
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Quesadillas er stekte tortillalefser fylt med det du måtte ønske. En god måte å bruke opp rester av kjøtt og grønnsaker på.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 fedd
hvitløksfedd
1 dl
TINE® Lettrømme 17 %
1 ss
strimlet rød paprika
½ stk
squash i tynne skiver
2 ss
TINE® Meierismør
4 stk
tortillalefser (gjerne av fullkorn)
2 ts
jalapenos
250 g
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster eller annen god revet ost
100 g
grønn salat
Slik gjør du
- 1. Finhakk hvitløk og bland godt inn i rømmen.
- 2. Stek paprika og squash i smør og avkjøl litt. Pensle tortillalefsene med rømmedipp og legg på paprika, squash, jalapeños og revet ost.
- 3. Brett tortillaen i to.
- 4. Stek quesadillasene i en stekepanne i ca. 2 minutter på hver side. Server tortillaene nystekte og varme med en grønn salat til.
Fylte quesadillas smaker like godt kalde som varme, og passer derfor perfekt i matpakken.