Oppskrift

Vegetartaco med guacamole og rømme

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Bytt ut kjøttdeigen med VGTR deig for en vegetarisk variant av fredagstacoen! 

Ingredienser

1 pakke
TINE VGTR Deig
2 ss
vann
1 ss
rapsolje
1 boks
mais
1 stk
hjertesalat
6 stk
små tortillalefser
1 glass
tomatsalsa
½ dl
TINE® Lettrømme 18 %
2 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original

Guacamole

2 stk
avokado
½ stk
lime
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 dråper
tabasco
1 stk
tomat
2 ss
hakket frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1. Del avokado i to, fjern steinen og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Ha i en bolle med limesaft, salt, pepper og tabasco og mos til guacamole. Grovhakk tomat og koriander og vend inn.
  2. 2. Fres VGTR deigen i en middels varm panne med olje. Hakk deigen i biter og stek 2-3 minutter. Vend inn tacokrydder og vann.
  3. 3. La mais renne av seg, finstrimle salat og fyll små tacolefser med tacodeigen, mais, finstrimlet salat, guacamole, salsa, revet ost og rømme.

Hvis dere er flere som skal spise, kan dere spe på med mer tilbehør og topping som for eksempel revet ost, syltet rødløk, bønner og tortillachips.