Oppskrift

Vegetarlasagne med VGTR deig

50 minutter Enkel 35 minutter
Beskrivelse
Med VGTR deig gjør du enkelt lasagnen vegetarisk. Vi har også tilført litt ekstra grønnsaker slik at du blir skikkelig mett.

Ingredienser

Tomatsaus med VGTR deig

1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
TINE® Meierismør
1 pakke
TINE VGTR Deig
1 ss
tomatpuré
1 boks
hermetiske tomater
2 dl
grønnsakskraft, eventuelt grønnsaksbuljong
1 ss
balsamicoeddik
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Fyll

1 stk
squash
1 stk
søtpotet
8 stk
lasagneplater
4 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original

Slik gjør du det

  1. 1. Sett ovnen på 200 °C. Finhakk løk og hvitløk og fres mykt i en stekepanne med smør, ca. 4 minutter. Tilsett VGTR deig og stek mens deigen hakkes i biter og den får farge.
  2. 2. Ha i tomatpuré og fres videre i 1 minutt under omrøring. Tilsett hermetiserte tomater og grønnsakskraft, og la småkoke i et par minutter. Ha i balsamicoeddik og smak til med salt, pepper og eventuelt en klype sukker.
  3. 3. Skjær squash og søtpotet i lange, tynne skiver, gjerne med en mandolin.

    Du kan også bruke spinat og cottage cheese mellom lagene for en enda saftigere lasagne.

  4. 4. Legg saus, lasagneplater, squash- og søtpotetskiver og revet ost lagvis i en ildfast form på ca. 20 x 25 cm. Avslutt med ost og stek i ovnen i ca. 35-40 minutter.