Oppskrift
Torsk i taco
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Torsk i taco
600 g
torskefilet , uten skinn og bein
1 pakke
tortillalefse
1 ss
TINE® Meierismør , til steking
3 ts
tacokrydder
150 g
salatblanding
1 dl
stor rødløk , i biter
2 ss
tomater , i biter
½ stk
agurk , i biter
2 ss
frisk koriander
Rømmesaus
1½ dl
TINE® Lettrømme 10 %
1 dl
TINE® Ekte Ost Revet med Norsk Mozzarella
3 ss
tomatsalsa
Slik gjør du
- 1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
- 2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
- 3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.
- 4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
- 5. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.
Rømmesaus
Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!