Oppskrift
Ovnsbakt torsk
30 minutter Enkel 15 minutter
Beskrivelse
Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
800 g
torskefilet uten skinn og bein
2 stk
vårløk
12 stk
små buketter brokkoli
3 stk
mellomstore gulrøtter
12 stk
cherrytomater
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 pose
hvit saus , eller du kan lage sausen fra bunnen av selv. Se lenke i oppskriften!
100 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
Slik gjør du
- 1. Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
- 3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
- 4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
- 5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.
- 6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.