Oppskrift

Wrap med kremost, skinke og couscous

20 minutter Enkel
Beskrivelse
En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1½ dl
couscous
2 stk
gulrøtter
½ stk
chili
3 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper
¼ stk
sitron
125 g
TINE Kremgo® Naturell
4 stk
tortillalefser
8 skiver
kokt skinke
100 g
ruccola

Slik gjør du

  1. 1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  2. 2. Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.

    Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.


Du kan variere hva du har i couscousen. Tilsett gjerne agurk, salatost, tomat eller avokado, eller bruk couscoussalaten fra gårsdagens middag.

Laster ...