Oppskrift

Tunfisksalat med egg

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

3 stk
egg
4 stk
vårløk
1 dl
grovhakket sylteagurk
2 bokser
tunfisk
3 dl
Kesam® Naturell
1 dl
majones
1 ts
karri
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
dill , grovhakket
2 ss
gressløk
½ stk
lime

Slik gjør du

  1. 1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.

    Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

  2. 2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
  3. 3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Laster ...