Oppskrift
Toast med crème fraîche og laks
15 minutter Enkel
Beskrivelse
En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 ss
TINE® Crème Fraîche Original
2 stk
vårløk , hakket
½ ts
salt
½ ts
pepper
½ stk
lime
4 skiver
landbrød
400 g
laksefilet , i tynne skiver
2 stk
avokado , i biter
2 ss
frisk koriander til servering
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.
Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.
- 2. Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.
- 3. Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.