Oppskrift

Ost- og skinke toast med lønnesirup

15 minutter Enkel
Beskrivelse
En klassiker som aldri går av moten. Her piffet opp med litt søt lønnesirup mot den litt salte og smaksrike cheddaren.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

4 skiver
godt brød
4 ss
TINE® Meierismør
8 skiver
skinke
8 skiver
TINE® Norsk Cheddar Skivet Burgerost
¼ ts
salt og pepper
4 ss
lønnesirup
1 ss
olje til steking

Slik gjør du

  1. 1. Smør fire skiver godt med smør.
  2. 2. Fordel ost og skinke på to skiver, krydre med salt og pepper og topp med en skive på hver.
  3. 3. Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.
Laster ...