Oppskrift
Krydret bønnerullade
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 stk
myke tortillalefser
Bønneblanding:
3 bunter
vårløk
2 ss
persille
1 boks
røde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
2 ss
sitronsaft og/eller tabasco
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Tilbehør:
½ stk
slangeagurk
10 ss
Norvegia® Revet
1 dl
blandet salat
Slik gjør du
- 1. Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
- 2. Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
- 3. Server gjerne med en tomatsalat.
Tilbehør:
Serveringstips:
Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.