Oppskrift

Kimchi-grilled cheese sandwich

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Grillet toast med masse ost er jo alltid godt, men med en god dose sterk kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) blir det fart i sakene!

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

8 skiver
Norvegia® Original
4 skiver
TINE® Norsk Cheddar Skivet Burgerost
4 skiver
landbrød
4 ss
kimchi (se lenke til oppskrift)
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Slik gjør du

  1. 1. Fordel osteskivene på brødskivene.
  2. 2. Legg et par skjeer kimchi på halvparten av skivene og topp med den andre slik at det er ost både over og under kimchien. Press skivene godt sammen.
    Instruction Image
  3. 3. Smelt godt med smør i en varm panne på medium varme til det begynner å skumme. Legg sandwichene i og stek gylne på den ene siden, 3-4 minutter.

    Ønsker du et større måltid kan du legge til kokt skinke, pulled pork eller ferdigstekt, skivet kyllingfilet.

  4. 4. Snu skivene og tilsett mer smør. Stek til gyllen og osten er smeltet. Del i to og server med en gang, gjerne med ekstra kimchi.

Skal du lage grilled cheese til mange, kan du lage dem i ovnen. Sett ovnen på 220 °C. Smør alle skivene godt med smør, legge utover et stekebrett med smørsiden ned og topp med kimchi og ost. Stek til osten er smeltet, og klem to og to skiver sammen før servering.

Laster ...