Oppskrift
Norvegia® Lett-toast med syltet rødløk
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Syltet rødløk er superpopulært og er nydelig i Norvegia® toast. Lag et festmåltid til lunsj med spennende smaker.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
2 skiver
kornbrød
1 ss
TINE® Meierismør
½ stk
liten avokado
1 fedd
hvitløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
4 skiver
Norvegia® Lettost 16% fett
¼ ts
gressløk
1 ss
syltet rødløk og chili
1 båt
lime
1 ss
ruccola
Syltet rødløk & chili
1 dl
eddik
2 dl
sukker
3 dl
vann
1 stk
tynne båter rødløk
1 stk
finsnittet chili
Utstyr
Toastjern
Slik gjør du
- 1. Sett på toastjernet.
- 2. Smør brødskivene med smør på den ene siden.
- 3. Mos avokado med hvitløk og smak til med salt og pepper.
- 4. Smør utover avokadomos på en skive og topp med ost, finhakket gressløk og litt syltet rødløk og chili.
- 5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ruccola og en båt lime.
Rester av syltet rødløk og chili er også perfekt å bruke på burgeren.