Oppskrift

Norvegia® Lett-toast med syltet rødløk

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Syltet rødløk er superpopulært og er nydelig i Norvegia® toast. Lag et festmåltid til lunsj med spennende smaker.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

2 skiver
kornbrød
1 ss
TINE® Meierismør
½ stk
liten avokado
1 fedd
hvitløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
4 skiver
Norvegia® Lettost 16% fett
¼ ts
gressløk
1 ss
syltet rødløk og chili
1 båt
lime
1 ss
ruccola

Syltet rødløk & chili

1 dl
eddik
2 dl
sukker
3 dl
vann
1 stk
tynne båter rødløk
1 stk
finsnittet chili

Utstyr

Toastjern

Slik gjør du

  1. 1. Sett på toastjernet.
  2. 2. Smør brødskivene med smør på den ene siden.
  3. 3. Mos avokado med hvitløk og smak til med salt og pepper.
  4. 4. Smør utover avokadomos på en skive og topp med ost, finhakket gressløk og litt syltet rødløk og chili.
  5. 5. Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent. Server med ruccola og en båt lime.

Rester av syltet rødløk og chili er også perfekt å bruke på burgeren.
Laster ...