Oppskrift
Tunfisksalat med laks og cottage cheese
15 minutter Enkel
Beskrivelse
En stor lunsj eller lett middag; med fisk, cottage cheese og friske grønnsaker får du i deg det kroppen trenger.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
½ stk
brokkoli
½ stk
rød paprika
½ stk
rødløk
150 g
varmrøkt laks
1 boks
hermetisk tunfisk i vann (1 boks veier ca. 185 g)
4 dl
TINE® Mager Cottage Cheese
1 ts
soyasaus
1 ts
worcestershiresaus
½ stk
lime
Til servering
4 skiver
grovbrød
4 ts
TINE® Meierismør
Slik gjør du
- 1. Del brokkoli og paprika i små biter, og finsnitt rødløk. Del laks i biter og vend alt sammen i en bolle.
- 2. La tunfisk renne av og rør inn med cottage cheese, soyasaus og worchestershire saus. Press limesaft over og rør godt. Server med grovbrød og smør.
Ønsker du enda mer substans kan du røre inn avokado i biter eller avrente bønner.
Du kan gjerne bytte ut varmrøkt laks med vanlig røkelaks. Har du lakserester fra dagen før, er det også helt topp å bruke.