Oppskrift

Salat med poteter og kylling

30 minutter Enkel
Beskrivelse
En veldig god og enkel middagssalat som kan serveres både varm og kald. En herlig miks av knasende friske grønnsaker, kylling og poteter.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Salat

650 g
poteter
200 g
baconskiver
4 stk
kyllingfileter
1 bunt
reddik
3 stk
vårløk
1 boks
artisjokk

Aiolidressing

3 dl
Kesam® Naturell
3 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
lys fransk sennep
1 ss
olivenolje
¼ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok vaskede poteter i lettsaltet vann. Stek baconskiver sprø og gylne i varm panne. Avkjøl de stekte baconskivene på håndkledepapir.
  2. 2. Skjær kyllingfileter i mindre biter og stek dem i baconpannen ved middels varme i 6 - 7 minutter.
  3. 3. Rens reddiker og vårløk og skjær dem i mindre biter. Hell vannet fra artisjokkene og skjær dem i fire. Skjær poteter i mindre biter og legg dem i pannen med det ferdigstekte kyllingkjøttet.
  4. 4. Vend reddiker, vårløk og artisjokker i pannen med kylling og poteter. Dryss over ristet bacon.
  5. Aiolidressing

  6. 5. Bland Kesam med finhakket hvitløk, sennep, olje, salt og pepper. La dressingen trekke litt før servering. Smak den godt til med salt og pepper og server ved siden av salaten.

En salat kan også være super turmat året rundt. Det er da lurt å pakke dressingen ved siden av i egen beholder.

Laster ...