Oppskrift

Yoghurt naturell med hjemmelaget brunostmüsli

45 minutter Enkel 15 minutter
Beskrivelse
«Denne gir meg en skikkelig digg start på dagen. Yoghurt Naturell og müsli med brunost i er en uslåelig kombinasjon!» – Kjetil Jansrud

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Müsli

150 g
4-korn
50 g
hasselnøtter
60 g
mandler
40 g
gresskarkjerner
20 g
cornflakes
100 g
honning
80 g
vann
100 g
TINE® Gudbrandsdalsost
0.125 ts
maldonsalt

Til servering

2 dl
TINE® Yoghurt Naturell
25 g
friske blåbær
25 g
bjørnebær

Slik gjør du

  1. 1. Sett ovnen på 170 °C.
  2. 2. Hakk nøttene i mindre biter.
  3. 3. Rist 4-korn havre, hasselnøtter, mandler, gresskarkjerner og cornflakes i pannen.
  4. 4. Tilsett vann og honning, og bland sammen.
  5. 5. Spre blandingen utover en langpanne og riv over brunosten. Stek i 15-20 min.
  6. 6. Avkjøl før du knuser müslien i mindre biter.
  7. 7. Ha yoghurt i en bolle og dryss müsli over. Topp med bær.
    Instruction Image
Laster ...