Oppskrift
Yoghurt naturell med hjemmelaget brunostmüsli
45 minutter Enkel 15 minutter
Beskrivelse
«Denne gir meg en skikkelig digg start på dagen. Yoghurt Naturell og müsli med brunost i er en uslåelig kombinasjon!» – Kjetil Jansrud
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Müsli
150 g
4-korn
50 g
hasselnøtter
60 g
mandler
40 g
gresskarkjerner
20 g
cornflakes
100 g
honning
80 g
vann
100 g
TINE® Gudbrandsdalsost
0.125 ts
maldonsalt
Til servering
2 dl
TINE® Yoghurt Naturell
25 g
friske blåbær
25 g
bjørnebær
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 170 °C.
- 2. Hakk nøttene i mindre biter.
- 3. Rist 4-korn havre, hasselnøtter, mandler, gresskarkjerner og cornflakes i pannen.
- 4. Tilsett vann og honning, og bland sammen.
- 5. Spre blandingen utover en langpanne og riv over brunosten. Stek i 15-20 min.
- 6. Avkjøl før du knuser müslien i mindre biter.
- 7. Ha yoghurt i en bolle og dryss müsli over. Topp med bær.