Oppskrift
Tacoboller
30 minutter Enkel 15 minutter
Beskrivelse
Digge pizza-boller fylt med taco-kjøtt, mais, salsa og masse smeltet ost bør prøves! Perfekt til lunsj, fest eller kveldsmat.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
12 Porsjoner
400 g
kjøttdeig
1 ss
olje
4 ss
tacokrydder
2 ss
TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
1 stk
ferdig pizzabunn
4 dl
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
4 ss
mais
1 glass
tomatsalsa
Topping
1 stk
egg
1 dl
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
Slik gjør du
- 1. Stek kjøttdeig i en varm panne med litt olje. Hakk kjøttet i biter og stek under omrøring til nesten gjennomstekt, ca. 5 minutter. Rør inn tacokrydder og stek et par minutter til. Vend inn crème fraîche til slutt.
- 2. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen og del i små emner, ca. 10x10 cm. Legg en skje tacokjøtt på hver og topp med revet ost, mais og salsa.
- 3. Brett deigen rundt fyllet og form til boller. Legg med skjøten ned på et stekebrett dekket med bakepapir.
- 4. Pensle bollene med lettpisket egg og dryss over revet ost. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til gylne.
Du kan også fylle bollene med skinke og ost om du ønsker en mer klassisk variant.