Oppskrift
Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Guacamole
1 stk
chili
1 fedd
hvitløk
1 stk
avokado
1 stk
lime , presset
¼ ts
salt
Salsa
10 stk
cherrytomater
10 stk
jordbær
1 stk
lime , saften
1 ts
balsamico
1 dl
frisk koriander
2 ss
olivenolje
½ ts
salt
½ ts
pepper
Wrap
200 g
TINE® Grill & Stek
4 stk
store tortillalefser
1 stk
hjertesalat eller annen grønn salat
½ stk
rødløk
1 stk
chili (kan sløyfes)
200 g
kidneybønner
½ beger
TINE® Lettrømme 10 %
Slik gjør du
- 1. Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.
- 2. Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.
- 3. Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.
- 4. Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.
- 5. Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.
- 6. Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.
Guacamole
Salsa
Wrap