Oppskrift

Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Guacamole

1 stk
chili
1 fedd
hvitløk
1 stk
avokado
1 stk
lime , presset
¼ ts
salt

Salsa

10 stk
cherrytomater
10 stk
jordbær
1 stk
lime , saften
1 ts
balsamico
1 dl
frisk koriander
2 ss
olivenolje
½ ts
salt
½ ts
pepper

Wrap

200 g
TINE® Grill & Stek
4 stk
store tortillalefser
1 stk
hjertesalat eller annen grønn salat
½ stk
rødløk
1 stk
chili (kan sløyfes)
200 g
kidneybønner
½ beger
TINE® Lettrømme 10 %

Slik gjør du

    Guacamole

  1. 1. Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.
  2. Salsa

  3. 2. Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.
  4. Wrap

  5. 3. Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.
  6. 4. Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.
  7. 5. Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.
  8. 6. Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.
Laster ...