Oppskrift

Cottage Cheese- og kanelterte

50 minutter Enkel
Beskrivelse
Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
ferdig paibunn

Fyll:

1 beger
TINE® Cottage Cheese Original (300 gram)
2 dl
TINE® Kremfløte (evt. TINE Matfløte)
1 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
2 stk
egg
100 g
sukker
2 ts
kanel

Pynt:

16 stk
bringebær
2 ss
flytende honning
2 ss
melis (til å drysse over)

Slik gjør du

  1. 1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  2. 2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
  3. 3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
  4. 4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.
Laster ...