Oppskrift
Vaffeltoast med ost og skinke
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Vaffeltoast med ost og skinke er perfekt som lunsj eller mellommåltid. En mettende, enkel og supergod vaffel - kanskje din nye lunsjfavoritt?
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
150 g
siktet hvetemel
100 g
sammalt hvete, fin
50 g
lettkokte havregryn
1 ts
bakepulver
½ ts
salt
5 dl
TINE® Lettmelk 0,5 % fett
50 g
TINE® Meierismør
3 stk
egg
Fyll
2 stk
vårløk i skiver
150 g
skinke i terninger
150 g
minispinat
3 stilker
basilikum
200 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
Slik gjør du
- 1. Bland hvetemel, sammalt hvete, havregryn, bakepulver og salt i en bolle. Smelt smør og avkjøle noe.
- 2. Ha melk, smør og egg i en bolle og rør sammen. Hell det våte i det tørre og rør sammen. La røren svelle i 20 minutter.
- 3. Del vårløk og skinke i småbiter, grovhakk spinat og basilikum.
- 4. Varm opp vaffeljernet. Hell oppi røre og topp med ost, skinke og grønnsaker. Lukk vaffeljernet og stek vaffelen.
- 5. Ha vaflene over på en rist og la de avkjøle noe.
Ønsker du litt en litt mer spicy variant kan du strø over litt chiliflak. Prøv gjerne også å toppe vaffelen med litt guacamole.