Oppskrift
Porsjonspavlova med sjokoladekrem
120 minutter medium 80 minutter
Beskrivelse
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
180 g
eggehviter
10 g
hvitvinseddik
350 g
sukker
20 g
potetmel
7 g
vaniljesukker
500 g
TINE® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 100 °C. Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og potetmel som er blandet med vaniljesukker.
- 2. Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek i 75-80 minutter.Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
- 3. Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.
- 4. Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.
TINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.