Oppskrift
No bake plomme-pai
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Enklere blir det ikke! Denne raske no-bake paibunnen er laget av digge vaffelkjeks. Paien er fylt med ferdig vaniljekrem og toppet med sesongens frukt.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Vaniljebunn
250 g
vaffelkjeks fylt (Gullvafler)
150 g
TINE® Meierismør
Fyll
1 pakke
Piano® Original Vaniljekrem
500 g
plommer ev. aprikoser elelr fersken
Utstyr
paiform, ca. 25 cm i diameter
Slik gjør du
- 1. Kjør hele vaffelkjeks til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og bland inn.
- 2. Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press blandingen godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren i ca. 15 minutter så bunnen får satt seg.
- 3. Fordel vaniljekrem i bunnen og del frukten i to, fjern steinen og skjær hver halvdel i tynne skiver. Fordel dem utover på toppen av kremen, gjerne i en spiral. La skivene overlappe og jobb fra ytterkanten og innover til midten.Ønsker du en gradert effekt, kan du velge frukt i forskjellige fargenyanser.