Oppskrift
Kaffe mocca
15 minutter Enkel
Beskrivelse
En fantastisk kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. En klassiker!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 l
TINE® Helmelk 3,5 % fett
4 stk
espresso
4 ss
ferdig sjokoladesaus
4 ts
revet kokesjokolade , eller kakaopulver (kan sløyfes)
Slik gjør du
- 1. Kok opp melk eller steam melk i en melkeskummer om du har det.
Bruk en stavmikser for å gjøre den varme melken mer luftig om du ikke har en melkesteamer.
- 2. Lag espresso.
Lag sterk kaffe om du ikke har en espressomaskin.
- 3. Ha sjokoladesaus i serveringsglass og hell i varm melk.
- 4. Hell i espressokaffe og rør forsiktig med en skje.
Hell sjokoladesausen nedover kantene på innsiden av glasset - da ser drikken ekstra fristende ut.