Oppskrift
Appelsingløgg
15 minutter Enkel
Beskrivelse
Gløgg kan være mer enn den tradisjonelle tomtegløggen. Prøv denne varianten med appelsin- og eplejuice. Den smaker nydelig sammen med "julekrydderet" kanel og frisk ingefær.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Gløgg
5 dl
Sunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
3 dl
Sunniva® Original Eplejuice
2 stk
appelsiner (i skiver)
3 ss
honning
1 stk
kanelstang
½ ts
knuste kardemommekjerne
2 ts
fersk revet ingefær
Pynt (kan sløyfes)
4 ts
gresskarfrø
Slik gjør du
- 1. Bland appelsin- og eplejuice, appelsinskiver, honning, kanelstang, kardemomme og ingefær i en kjele.
- 2. Varm forsiktig opp og la det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder.
- 3. Server i glass, gjerne med gresskarfrø eller pistasjkjerner i.
Pynt
Denne varme drikken kan du fint lage i forkant og varme opp like før servering.