Varm sjokolade på pinne
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Til servering
Slik gjør du
- 1. Del sjokolade i biter. Smelt sammen med fløte i en metall- eller glassbolle over vannbad. Den bør være stor nok til at det ikke kommer vann opp i bollen.
- 2. Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.
Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.
- 3. Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
- 4. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.
Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.