Ingenting smaker bedre enn varm sjokolademelk på en kald dag. Varm kakao kan du toppe med deilig fløyelsmyk krem for ekstra luksus.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
3 ss
kakao
1 ss
sukker
8 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
100 g
melkesjokolade
Til servering
2 dl
TINE® Kremfløte
Slik gjør du
1.Ha kakaopulver og sukker i en gryte og rør ut med litt av melken. Varm opp og rør inn resten av melken.
2.Varm til rett under kokepunktet. Brekk sjokolade i biter og rør inn til smeltet.
3.Pisk kremfløte til myk krem. Hell varm kakao over i kopper og topp med pisket krem.
Ønsker du enda mer smak, kan du toppe kremen med litt revet sjokolade og appelsinskall. Er det voksne som skal kose seg litt ekstra, kan du tilsette en liten klunk Baileys eller brun rom.
Du kan gjerne lage kakao etter oppskriften på kakaopakken, men med litt melkesjokolade i, blir den ekstra god.
Vi bruker kontaktinformasjonen din for å varsle deg om relevante oppdateringer. Sjekk om informasjonen som er oppgitt er riktig nedenfor.
Kontaktinformasjon:
Dette er en standard sjekk for å sikre at din informasjonen er riktig.
List of actual notifications and recipients
For -og etternavn
E-post
Telefonnummer
Påmeldte varsler
Handling
Vi har ikke registrert noen varslingsmottakere på deres kundenummer. For at dere skal kunne motta viktig informasjon om ordrer og leveringer trenger vi at dere registrerer minst en varslingsmottaker.
Det gjøres veldig enkelt ved å trykke på knappen nedenfor.