Oppskrift

Vanilje-freakshake

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Blir det diggere enn dette? Freakshake er en milkshake toppet med alskens godsaker. Her har vi valgt å lage vaniljevafler for å matche den gode vaniljesmaken i milkshaken.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Vaniljevafler

1 stk
egg
½ dl
sukker
2 dl
TINE® Kefir Økologisk
3 dl
TINE® Lettmelk med Vaniljesmak
225 g
hvetemel
½ ts
bakepulver
½ ts
natron
50 g
TINE® Meierismør

Milkshake

4 dl
TINE® Lettmelk med Vaniljesmak
250 g
vaniljeis

Topping

100 g
smeltet hvit sjokolade
2 dl
TINE® Kremfløte
4 stk
makroner
2 ss
karamellsaus
2 ts
kakepynt

Slik gjør du

    Lag vafler først

  1. 1. Pisk egg og sukker godt. Rør inn Kefir og TINE® Lettmelk med vaniljesmak. Bland mel, bakepulver og natron og rør inn til en klumpfri røre. La svelle i 15 minutter.
  2. 2. Smelt smør og rør inn i røren. Stek vafler i et varmt vaffeljern. Avkjøl på rist.
  3. Freakshake

  4. 3. Sett serveringsglass i fryseren, mens du smelter hvit sjokolade i vannbad. Hell sjokoladen langs kanten på de kalde glassene slik at du får en kant rundt hele. Det kan gjerne renne litt ned langs glasset. Dryss med kakestrøssel og la stivne.
  5. 4. Pisk kremfløte til stiv krem. Kjør Tinemelk vanilje og vaniljeis i en blender til tykk milkshake. Tilsett mer is om du ønsker en tykkere shake.
  6. 5. Hell milkshaken i glassene. Ha krem på toppen og pynt med et vaffelhjerte, makroner, kakestrøssel og litt karamellsaus.

Du får mange ekstra vafler ut av denne oppskriften, så det er bare å kose seg. Du kan velg å bare lage vaflene også selvfølgelig. De får en fantastisk god smak med TINE® Lettmelk med vaniljesmak.
Laster ...