Oppskrift

Risengrynmelkesuppe

35 minutter Enkel
Beskrivelse
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

6 Porsjoner

Suppe

¾ dl
risgryn
1 stk
kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 dl
vann
1 l
TINE® Helmelk 3,5 % fett
¼ ts
salt
1 ss
sukker

Strø

4 ss
sukker
2 ss
kanel

Slik gjør du

  1. 1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
  2. 2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
  3. Strø

  4. 3. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.
Laster ...