Oppskrift
Risengrynmelkesuppe
35 minutter Enkel
Beskrivelse
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
6 Porsjoner
Suppe
¾ dl
risgryn
1 stk
kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 dl
vann
1 l
TINE® Helmelk 3,5 % fett
¼ ts
salt
1 ss
sukker
Strø
4 ss
sukker
2 ss
kanel
Slik gjør du
- 1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
- 2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
- 3. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.
Strø