Oppskrift
Tranebær- og pistasjegodt
25 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 dl
TINE® Kremfløte
150 g
mørk sjokolade
1 ts
vaniljesukker
½ dl
hakkede ferske tranebær
½ dl
hakkede pistasjenøtter
Pynt:
1 ss
pistasjenøtter
1 ss
ferske tranebær
Utstyr
Konfektformer eller små muffinsformer
Slik gjør du
- 1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
- 2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
- 3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
- 4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.
For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.