Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
6 stk
sjokoladeegg
1 pakke
TINE Kremgo® Naturell
3 ss
melis
1 ts
vaniljesukker
1 ss
sitronsaft
1 dl
TINE® Kremfløte
6 ts
aprikossyltetøy
Slik gjør du
1.Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene.
2.Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.
Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.
Du må logge inn for å legge produkter i handlekurven
Vi bruker kontaktinformasjonen din for å varsle deg om relevante oppdateringer. Sjekk om informasjonen som er oppgitt er riktig nedenfor.
Kontaktinformasjon:
Dette er en standard sjekk for å sikre at din informasjonen er riktig.
List of actual notifications and recipients
For -og etternavn
E-post
Telefonnummer
Påmeldte varsler
Handling
Vi har ikke registrert noen varslingsmottakere på deres kundenummer. For at dere skal kunne motta viktig informasjon om ordrer og leveringer trenger vi at dere registrerer minst en varslingsmottaker.
Det gjøres veldig enkelt ved å trykke på knappen nedenfor.