Oppskrift
Myk peanøtt- og ostekonfekt
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
100 g
TINE Kremgo® Naturell
2½ dl
melis
1 ts
vaniljesukker
200 g
peanøttsmør
40 g
TINE® Meierismør
1 dl
peanøtter
Utstyr
Små papirformer
Slik gjør du
- 1. Finn frem små papirformer.
- 2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.
- 3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.
- 4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.
- 5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.
De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.