Oppskrift

Myk peanøtt- og ostekonfekt

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

100 g
TINE Kremgo® Naturell
2½ dl
melis
1 ts
vaniljesukker
200 g
peanøttsmør
40 g
TINE® Meierismør
1 dl
peanøtter

Utstyr

Små papirformer

Slik gjør du

  1. 1. Finn frem små papirformer.
  2. 2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.
  3. 3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.
  4. 4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.
  5. 5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Laster ...