Oppskrift

Spooky sjokoladepudding

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Disse små Halloween-dessertene er søte i dobbelt forstand og faller i smak hos de minste. Og største.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 l
Piano® Sjokoladepudding
2 dl
melis
1 stk
eggehvite
4 ss
kokosmasse

TIL PYNT

24 stk
marshmallows
6 dl
Piano® Vaniljesaus

Slik gjør du

  1. 1. Rør sammen melis og eggehvite i en dyp skål. Ha kokosmasse i en annen skål. Dypp kanten på serveringsglass først i melisglasur, så i kokosmasse slik at du får en pyntet kant rund hele glasset.
  2. 2. Lag små spøkelser ved å feste marshmallows sammen med melisglasuren som er igjen. Klipp gjerne til hodene litt spissere med en saks. Rør inn litt kakao i resten av melisglasuren og ha i en pose. Klipp et lite hull og sprøyt øyne og munn på spøkelsene.
  3. 3. Del sjokoladepuddingen i små terninger (ca. 1 cm) og fordel i porsjonsformene. Sett spøkelsene på toppen og hell over vaniljesaus ved servering.

    Ønsker du en mer mousse-aktig variant, kan du smelte sjokoladepuddingen i en gryte med 1 dl fløte. Varm opp på svak varme under omrøring til smeltet. Fordel moussen i porsjonsglassene, sett kaldt og la stivne helt.


Desserten kan lages klar på forhånd, så er det bare å helle på vaniljesausen ved servering.

Laster ...