Oppskrift
Spooky sjokoladepudding
20 minutter Enkel
Beskrivelse
Disse små Halloween-dessertene er søte i dobbelt forstand og faller i smak hos de minste. Og største.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 l
Piano® Sjokoladepudding
2 dl
melis
1 stk
eggehvite
4 ss
kokosmasse
TIL PYNT
24 stk
marshmallows
6 dl
Piano® Vaniljesaus
Slik gjør du
- 1. Rør sammen melis og eggehvite i en dyp skål. Ha kokosmasse i en annen skål. Dypp kanten på serveringsglass først i melisglasur, så i kokosmasse slik at du får en pyntet kant rund hele glasset.
- 2. Lag små spøkelser ved å feste marshmallows sammen med melisglasuren som er igjen. Klipp gjerne til hodene litt spissere med en saks. Rør inn litt kakao i resten av melisglasuren og ha i en pose. Klipp et lite hull og sprøyt øyne og munn på spøkelsene.
- 3. Del sjokoladepuddingen i små terninger (ca. 1 cm) og fordel i porsjonsformene. Sett spøkelsene på toppen og hell over vaniljesaus ved servering.
Ønsker du en mer mousse-aktig variant, kan du smelte sjokoladepuddingen i en gryte med 1 dl fløte. Varm opp på svak varme under omrøring til smeltet. Fordel moussen i porsjonsglassene, sett kaldt og la stivne helt.
Desserten kan lages klar på forhånd, så er det bare å helle på vaniljesausen ved servering.