Oppskrift
Mammas sherrypudding
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
7 plater
gelatin
5 dl
TINE® Kremfløte
100 g
sukker
2 dl
sherry
Pynt
5 ss
pisket TINE® Kremfløte
10 stk
sitronmelisseblader
Slik gjør du
- 1. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
- 2. Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
- 3. Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblader.
Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.