Oppskrift
Sjokoladepudding med mørk sjokolade
10 minutter Enkel
Beskrivelse
Sjokoladepudding med mørk sjokolade og YT® Proteinmelk. Husk at puddingen skal stå et par timer i kjøleskapet.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
3 stk
gelatinplater
4 dl
YT® Proteinmelk kakao
2 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett
¾ dl
sukker
100 g
mørk sjokolade
Slik gjør du
- 1. Bløtlegg gelatin i kaldt vann.
- 2. Kok opp melk, fløte og sukker under omrøring (alt sukkeret skal være oppløst).
- 3. Fjern kjelen fra varmekilden og tilsett sjokoladen og rør til en jevn blanding.
- 4. Klem vannet ut av gelatinen og rør gelatinen inn i blandingen mens blandingen fortsatt er varm.
- 5. Hell over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet til den stivner, ca. 2 timer.