Oppskrift

Panna cotta med bringebærsaus

Enkel
Beskrivelse
Enkel og god Panna cotta med syrlig bringebærsaus. Husk at puddingen skal stå 2 timer i kjøleskapet.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
vaniljestang
2 ss
sukker
3 dl
TINE® Kremfløte
3 dl
YT® Proteinmelk naturell
½ stk
sitron (skall/zest)
3 stk
gelatinplater

Bringebærsaus med lime

300 g
frosne bringebær
3 ss
vann
¾ dl
sukker
2 ss
limesaft

Slik gjør du

  1. 1. Splitt vaniljestang og skrap ut frøene. Ha både stang og frø i en kjele sammen med sukker, fløte, melk og skall (zest) av sitron.
  2. 2. Kok opp og la trekke i 20 minutter.
  3. 3. Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 10 min.
  4. 4. Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem oppi sammen med fløteblandingen. Rør i 2 minutter.
  5. 5. Sil av og hell i former. La det avkjøles minimum 2 timer i kjøleskapet før servering.
  6. Bringebærsaus med lime

  7. 6. Kjør frosne bringebær, vann, sukker og limesaft i en blender og sil av. Smak til med litt mer sukker om det blir for syrlig.