Trefarget pinneis
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
Til servering
Slik gjør du
- 1. Fordel Sunniva® Original Appelsinjuice nederst i ispinneformer og frys minimum 1 time.
- 2. Hell et lag Sunniva® Supri Eple og Bringebær i formene og frys minimum 1 time til.
- 3. Topp med et lag Sunniva® Supri Eple, Fennikel og Kiwi og frys til gjennomfrossen, minimum 2 timer.
- 4. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen. Rør til sjokoladen er smeltet.
- 5. Fjern ispinnene fra formene og drypp over sjokolade i striper ved å bruke en skje og bevege den raskt fram og tilbake mens sjokoladen renner.
Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre. På grunn av de forskjellige lagene, er det viktig at du stikker ispinnen helt ned for ellers kan isen dele seg i skjøtene.