Oppskrift

Pinneis med eplejuice og lime

10 minutter Enkel
Beskrivelse
Dette er is for deg som liker syrlig! Eplejuice frosset med limebiter og mynte kjøler ned i varmen. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

1 stk
lime
8 blader
mynteblader
6 dl
Sunniva® Presset Eplejuice fra Sydtyrol

Slik gjør du

  1. 1. Finriv skall av lime. Skjær av resten av skallet og del limekjøttet i små biter.
  2. 2. Finsnitt mynteblader og fordel i ispinneformer med finrevet limeskall og limebiter. Fyll opp med eplejuice, stikk ned pinnen og frys til gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

    Du fjerner ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt varmt vann.


Mengde juice vil variere med størrelsen på ispinne-formen, men det viktigste er å fylle helt opp. Du får kjøpt ispinne-former i kjøkkenbutikker eller på internett.

Laster ...