Oppskrift

Mango-slush

10 minutter Enkel
Beskrivelse
Avkjøl deg med en tropisk slush-is med eple og mango toppet med kokos.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

6 dl
Sunniva® Presset Eple og Mango
4 dl
frossen mango
10 stk
isbiter

Til servering

4 ss
kokosmasse

Slik gjør du

  1. 1. Kjør eple- og mangojuice, frossen mango og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og dryss over kokos.

    Du kan også drysse over hakkede pistasjnøtter eller bær for variasjon.

     


Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.

Laster ...