Oppskrift

Skjørost med bakte bringebær og granola

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

8 dl
bringebær , fryste eller ferske
1 stk
vaniljestang
3 ss
sukker
2 ss
flytende honning
4 stk
stjerneanis

Til servering

2 dl
skjørost
1 dl
granola

Slik gjør du

  1. 1. Sett ovnen på 210 °C.
  2. 2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.
  3. 3. Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.

    Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.


Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Laster ...