Oppskrift

Sjokoladedessert med mint

30 minutter Enkel
Beskrivelse
Super og enkel dessert for alle som elsker kombinasjonen av sjokolade og mint. Moussen er laget med vaniljekesam og noen biter After Eight.

Ingredienser

Dessert med mint

6 plater
after eight sjokolade eller annen mintsjokolade
3 ss
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
100 g
TINE Kremgo® Naturell
6 dl
Kesam® Vanilje eller Mager (à 300 g)

Pynt

3 plater
after eight sjokolade
6 stk
mynteblader (kan sløyfes)

Utstyr

Porsjonsskåler

Slik gjør du det

  1. 1. Smelt mintsjokoladen sammen med melk i vannbad.
  2. 2. Rør sammen kremost og vaniljekesam. Bland forsiktig i den smeltede sjokoladen.
  3. 3. Hell kremen i dessertskåler og la dem stå kjølig minst en times tid. Pynt med en halv sjokoladeplate og litt frisk mynte rett før servering.

Husk å beregne en time i kjøleskapet slik at den stivner før servering. Du kan fint lage den dagen før servering.