Oppskrift

Ris a la mande

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Ingredienser

4 Porsjoner
3 dl
TINE® Kremfløte
500 g
ferdig risgrøt
1 stk
vaniljestang
70 g
grov marsipan , revet
50 g
mandler , hakket
2 dl
Piano® Bringebærsaus

Slik gjør du det

  1. 1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
  2. 2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
  3. 3. Server ris a la mande med Piano® bringebærsaus.

Du kan også servere ris a la mande med kirsebærkompott.