Oppskrift

Tilslørte bondepiker med kremost og pære

15 minutter medium
Beskrivelse
En herlig variant av tilslørede bondepiker med både kremost, pære og cookies som gir den ellers så kjente og kjære desserten en annerledes vri. Garantert suksess rundt bordet!

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

Vaniljepære

1 stk
pære
½ dl
vann
½ stk
vaniljestang (frøene)
1 ss
sukker

Kremostkrem

1½ dl
TINE® Kremfløte
3 ss
sukker
½ stk
vaniljestang (frøene)
100 g
TINE Kremgo® Naturell

Mellom lagene

2 stk
cookies eller annen type kjeks
2 ss
hakkede nøtter

Slik gjør du

  1. 1. Skrap ut frøene fra vaniljestangen ved å dele den på langs. Skjær godt modne pærer i terninger og kok med vann, frø og sukker til de er møre. Mos lett med en gaffel eller stavmikser.
  2. 2. Visp kremfløte til krem sammen med sukker og frøene fra vaniljestang. Bland inn kremosten.
  3. 3. Legg lagvis i glass knuste cookies, pæremos, hakkede nøtter og krem. Pynt med mynteblader.

Karamellsaus kan gjerne legges mellom lagene og eventuelt oppå ved servering.

Laster ...