Oppskrift

Protein-scones med cottage cheese

30 minutter Enkel 20 minutter
Beskrivelse
Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

3 stk
egg
250 g
TINE® Mager Cottage Cheese
1½ dl
sammalt hvete, grov
2 dl
lettkokte havregryn
1½ ts
bakepulver
¼ ts
salt

Topping

2 ss
solsikkekjerner
2 ss
gresskarkjerner

Slik gjør du

  1. 1. Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt.

    Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.

  2. 2. Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner, og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode å servere til suppe og salat.

Laster ...