Oppskrift
Pizzahorn med pepperoni
120 minutter Enkel 15 minutter
Beskrivelse
Når du baker pizzafyllet inn i horn blir det lett å ta med pizza ut på tur, eller å sende den med barna i matpakken.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
6 Porsjoner
3 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett
1 ss
olivenolje
25 g
gjær
8 dl
hvetemel
½ ts
salt
¼ ts
sukker
2 dl
pizzasaus
50 g
pepperoni
2 stk
vårløk
3 dl
Norvegia® Revet
1 stk
egg
Slik gjør du
- 1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjæren. Bland inn olje og tilsett hvetemel, salt og sukker til en smidig deig. Dekk med plast og sett til heving i 1 time.
- 2. Sett ovnen på 225 °C. Ha deigen ut på et melet bord og elt godt. Kjevle ut til en sirkel og del i trekantstykker.
- 3. Smør pizzasaus utover, men ikke helt ut til kanten. Legg på pepperoni, hakket vårløk, syltet chili og revet ost. Rull sammen fra den brede kanten og form til horn.
Piff gjerne fyllet opp med syltet gul chili eller jalapeño. Spekeskinke kan erstatte pepperoni om du liker det bedre.
- 4. Legg over på et stekebrett med bakepapir og etterhev i 10 minutter. Pisk egg og pensle hornene. Stek midt i ovnen i 15 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekt.
Bruk gjerne en ferdig pizzadeig om du vil spare tid.