Oppskrift
Knekkebrød med frø og friske urter
50 minutter Enkel
Beskrivelse
Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
12 Porsjoner
100 g
smeltet TINE® Meierismør
3½ dl
Fibra hvetemel
3½ dl
sammalt speltmel
1½ ts
natron
1 ts
salt
1 dl
gresskarfrø
1 dl
solsikkekjerner
3 ss
linfrø
6 dl
TINE® Kefir Økologisk
2 dl
friske urter
Slik gjør du
- 1. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2. Smelt smør i en kjele og sett til siden.
- 3. Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
- 4. Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
- 5. Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
- 6. Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.
Knekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no