Oppskrift

Hjemmebakte tacobrød

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

60 g
TINE® Meierismør
9 dl
hvetemel
1 ts
salt
1 ss
bakepulver
2½ dl
vann

Slik gjør du

  1. 1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.
  2. 2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.
  3. 3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.

Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Laster ...