Oppskrift
Havregrøt med banan og pasjonsfrukt
10 minutter Enkel
Beskrivelse
Havregrøt med solsikkefrø rørt inn. Banan og pasjonsfrukt gjør den litt eksotisk sammen med kokos og hakkede nøtter. En perfekt start på dagen!
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
4 dl
TINE® Lettmelk med Vaniljesmak eller TINE® Lettmelk
2 dl
lettkokte havregryn
¼ ts
salt
2 ss
solsikkekjerner
2 stk
pasjonsfrukter
1 stk
banan
50 g
hakkede mandler
8 stk
kokosflak
2 ts
chiafrø
Slik gjør du
- 1. Kok opp havregryn og melk på medium varme. La småkoke i ca. 5 minutter til ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
- 2. Rør inn solsikkefrø og fordel grøten i 2 boller.
- 3. Del bananen i skiver og legg på grøten. Del pasjonsfrukt og topp grøten med fruktkjøttet. Ha hakkede mandler, kokosflak og chiafrø på toppen. Hell gjerne en liten skvett melk på toppen ved servering.
Vær kreativ når du topper havregrøten. Det er godt med frukt og bær, men prøv revet gulrot, hasselnøtter og litt honning også.