Oppskrift

Brunsj-brett med alt inkludert

20 minutter Enkel
Beskrivelse
Lage charcuterie board til frokost, brunsj eller lunsj? Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bacon og masse annet godt.

Ingredienser

1 stk
Dovre Ysteri Brie Pepper
200 g
TINE® Norsk Sveitser® Original
100 g
TINE® Meierismør
100 g
Snøfrisk® Pepper & hvitløk
4 stk
egg til eggerøre
1 ss
gressløk
16 stk
blinis
4 stk
scones
1 stk
appelsin
1 kurv
friske bringebær
150 g
cherrytomater
4 skiver
bacon
100 g
syltetøy
50 g
rips
4 stk
physalis
¼ potte
urter

Slik gjør du det

  1. 1. Del ostene i skiver, rør sammen kremost og ha i skål. Dryss på litt nykvernet pepper eller hakkede urter.
  2. 2. Stek bacon og eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
  3. 3. Del appelsin i skiver og smør i biter.

    Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil. 

  4. 4. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, bacon, eggerøre og scones og blinis over brettet. Pynt med friske urter.

Prøv denne oppskriften på grove scones! Istedenfor blinis kan du lage små pannekaker av helt vanlig pannekakerøre.