Oppskrift

Omelettwrap med salami

15 minutter Enkel
Beskrivelse
Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

Ingredienser

2 Porsjoner
4 stk
egg
2 ss
TINE® Helmelk 3,5 % fett
½ ts
salt
¼ ts
pepper
4 ts
TINE® Meierismør
2 stk
vårløk , finskivet
1 stk
rød paprika , i terninger
½ beger
Snøfrisk® Pepper & hvitløk (kan sløyfes)
2 stk
tortillalefser
8 skiver
salami
8 skiver
Ridder®
4 stk
store salatblader

Slik gjør du det

  1. 1. Pisk egg, melk, salt og pepper.
  2. 2. Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.
  3. 3. Smøre et lag med kremost på tortillalefsen. Legg omeletten på lefsen og topp med salami, ost og salat. Rull godt sammen, og server.

    Frisk persille smaker godt i denne wrappen.

  4. 4. Gjenta prosessen med neste omelett.