Oppskrift

Omelettmuffins

25 minutter Enkel
Beskrivelse
Omelettmuffins er en annerledes måte å servere omelett på, minst like godt, og fine å ha med på piknik eller i matboksen i lunsjen. Ekstra godt smaker de med en god salat og nybakt brød til.

Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)

12 Porsjoner
150 g
bacon
1 stk
purre i strimler
12 stk
små tomater delt i to
½ ss
frisk oregano/mynte
4 stk
egg
2½ dl
TINE® Matfløte
50 g
Norvegia® Revet eller annen mild ost

Slik gjør du

  1. 1. Av denne porsjonen blir det ca. 12 muffins. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. 2. Stek bacon i eget fett. Tilsett purrestrimler og la surre videre ca. 1 minutt. Legg i tomater og la de steke med. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  3. 3. Rør sammen egg, hakket oregano, fløte og ost.
  4. 4. Fordel bacon, purre og tomat-røren i store smurte muffinsformer, gjerne muffinsbrett (som er smurt). Bruker du papirformer, bør de være litt tykke.
  5. 5. Hell blandingen i formene. Stek i ca. 15 minutter til omelettene har stivnet.
  6. 6. Server med en god salat og nybakt brød. Omelettene kan også serveres kalde.

Pølserester til overs fra tidligere middager denne uken? Del dem i biter og ha dem i de gode omelettmuffinsene!

Laster ...