Lurer du på noe?

Her er våre ofte stilte spørsmål og svar.


   

Under finner du de spørsmålene vår Kundeservice mottar flest av.
Ta en titt, og se om du finner svaret på det lurer på:

Skulle du ikke finne svar i kategoriene over setter vi stor pris på om du kontakter oss.
Vi vil gjerne høre fra deg!

 

Får ikke logget inn

Ved innloggingsfeltet øverst på siden finner du funksjonen "Glemt passord". Klikk på denne og tast inn ditt kundenummer eller din e-postadresse, så vil du få tilsendt passordet.

Ny bruker

Hvis din bedrift har et kundeforhold med TINE må du kontakte administrator i din bedrift til å lage en bruker til deg. De må da logge inn og gå på "Min konto" hvor de så kan velge bedriftens brukere og legge til brukere.

Har dere ikke et kundeforhold med TINE? Bli kunde her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hvordan kan jeg endre en enkeltordre?

Når du logger inn på TINE Handel, finner du ordreoversikten under "Mine ordre" øverst på siden under "Min konto". For å endre en ordre, velger du ordren det gjelder ved å klikke på den og velge "Endre ordre" når du er inne på ordren. Når du redigerer ordren, kan du legge til varer, endre antall eller fjerne varer så lenge det er innenfor tidsfristen for bestilling. Endring av ordre er registrert når du sender inn bestillingen og kommer til siden med "Takk for din bestilling". Her er snarvei til "Mine ordre" (når du er logget inn):

Hvordan kan jeg se at dere har mottatt ordren min?

Når du bestiller eller endrer en ordre i TINE Handel og får en bekreftelse, så har vi den inne i vårt ordresystem. Du skal umiddelbart kunne se dette i ordreoversikten din i "Mine ordre".  Hvis du har meldt deg på varslinger (under min konto og mine varslingsadresser kan du melde deg på varslinger) vil du vil da få et varsel med en gang vi har mottatt ordren i vårt ordresystem.  

Vises alle mine ordre i TINE Handel, selv om jeg har ringt inn og bestilt? 

Du finner oversikt over alle dine ordre under "Mine ordre" - både ordre du har lagt inn i TINE Handel og ordre du har ringt inn og bestilt. 

Min bestilling har gått til manuell behandling. Hva menes med dette? 

Det er ulike årsaker til at en ordre går til manuell behandling. Dette kan komme av utestående fakturaer, kredittgrense, bruk av feil artikkelnummer eller liknende som gjør at ordren må endres eller stoppes manuelt av TINE. Det vil derfor ta litt tid før du kan se om ordren er gått gjennom eller er slettet i ordreoversikten. Ønsker du ytterligere informasjon om status, anbefaler vi deg å ta kontakt med TINE Kundeservice på telefon 513 71 513 eller e-post.

Hvor finner jeg mitt plankjøp? 

Det som tidligere ble kalt "Plankjøp" heter nå "Mine favoritter". Du finner "Mine favoritter" øverst på venstre side når du logger inn på TINE Handel og/eller i "Mine favoritter" under "Min konto". Her er snarvei til "Mine favoritter" (hvis du er logget inn): 

Salgsbetingelser

Det er viktig at våre kunder er kjent med gjeldende salgsbetingelser, slik at du vet hvilke rutiner som gjelder i ulike situasjoner.

Vær spesielt oppmerksom på rutiner rundt kreditering, retur og ekspedisjonsgebyr ved ekstra- og hasteleveranser.

Her kan du laste ned salgsbetingelsene for TINE Salg Dagligvare, TINE Partner Servering, TINE Kiosk, Bensin og Service eller TINE Partner Industri:

Last ned salgsbetingelsene for TINE Salg Dagligvare her (pdf) 

Last ned salgsbetingelsene for TINE Partner Servering her (pdf) 

Last ned salgsbetingelsene for TINE KBS (Kiosk, Bensin, Service) her (pdf) 

Last ned salgsbetingelsene for TINE Partner Industri her (pdf) 

Ansvar, personvern og debattregler

Hvor finner jeg informasjonskapsler (cookies)?

Her er oversikt over våre informasjonskapser (cookies).

Hvordan melder jeg inn manko og reklamasjon?

Følg disse stegene for å melde inn reklamasjon: 

  1. Finn Mine ordre under Min konto
  2. Finn ordren du ønsker å melde reklamasjon på og trykk Se ordre
  3. Trykk på Reklamasjon øverst til høyre

Vær oppmerksom på reklamasjonsfristen på 24 timer.

Hvorfor får jeg ikke beskjed om manko på varer som er OK ved innsending av ordre? 

Når du sender inn din ordre, sjekkes lagersaldoen mot vårt lager. Hvis vi er tomme for en artikkel, vil du få beskjed slik at du kan gjøre endringer på din ordre. Dessverre er det slik at lagersaldoen i våre systemer ikke alltid stemmer overens med det fysiske lageret, og vil dermed bli nullet ved pakking. Dette kan for eksempel skje hvis vi har varer som må tas ut av lagerbeholdningen på grunn av kort holdbarhet. Vi har dessverre ikke anledning til å kontakte kundene våre når dette skjer.

Vil varene det er manko på bli lagt i restordre (og levert når de kommer tilbake på lager)? 

Nei, vi har ikke restordre, så det vil dessverre ikke bli etterlevert. Dersom vi har manko på en artikkel, kan du legge inn en ny ordre til en senere leveringsdag. 

Hvordan finner jeg kopi av faktura/følgeseddel? 

Når du logger inn i TINE Handel og går til "Min konto", finner du "Mine fakturaer" på venstre side. Klikk på denne, og du får opp din fakturaoversikt. Du kan åpne fakturaer ved å trykke "Se faktura".

Hvis du ønsker å se en eldre faktura kan du bruke filteret øverst på siden. Her er snarvei til "Mine fakturaer" (hvis du er logget inn):

Kan dere sørge for at jeg får best mulig holdbarhet på det jeg bestiller? 

Vi har stor rullering på veldig mange av våre artikler, og det er lik rullering for alle kunder. Vi har minstekrav på holdbarhet ut til kunde. Minsteholdbarheten kan du se under produktdetaljer for artikkel i "Produktliste". 

 

Hva er "D-pak"?

D-pak er en forkortelse på "detaljistpakning" og i en D-pak er det gjerne flere varer. Når du leser en varelinje, for eksempel for TineMelk Lett 1 liter, står det D-pak 10. Dette vil si at en D-pak inneholder 10 liter. F-pak står for forbrukerpakning og er en enkelt vare.

Hvor mye er merverdiavgiften (mva) på? 

Matmomsen, merverdiavgiften/mva, er per i dag på 15 %. Prisene som vises på TINE Handel er uten mva. Mva blir lagt til ordren din på slutten av bestillingen og vises i totalprisen.

Hvor mye grøt skal jeg beregne per porsjon? 

Vi beregner at én kilo grøt gjennomsnittlig holder til fire barn eller til tre voksne. 

Hvordan bestiller jeg kjølemøbler? 

Ta kontakt med Kundeservice på Messengertelefon eller e-post så hjelper vi deg gjerne. Eller kontakt din salgskonsulent i TINE.

Følgeseddel

Du finner din følgeseddel inne på ordren din under Mine ordre. Her er en guide på hvordan finne din følgeseddel på 1-2-3! 

Distribusjon

Distribusjon skjer i tidsrommet fra kl. 06:00 til kl. 22:00. TINE fastsetter leveringstidspunkt i samarbeid med deg som kunde. Leveringsfrekvens og aktuelle leveringsdager fastsettes av TINE i samarbeid med kunde. Leveringsfrekvens differensieres i forhold til deres totale kjøp per år. Som kunde har du et leveringsvindu vi skal levere innenfor som du kan finne ved å logge deg inn på TINE Handel.

Vi gjør oppmerksom på at det kan oppstå forsinkelser ved dårlige værforhold og uforutsette hendelser.

Ved levering

Varene blir levert på anvist plass på kjølerom eller annen avtalt plass. Du som kunde forplikter deg til å sikre at kjølekjeden er ubrutt. Avvik fra dette skal avtales skriftlig. Adkomst til oppstillingsplass skal være slik at stor lastebil kan ta seg lovlig/ sikkert fram og tilbake, og kunne parkere lovlig. Hindringer i trillegangen til anvist plass skal unngås. Mottaker er ansvarlig for brøyting /strøing når det er nødvendig. Leveringsforholdene skal tilfredsstille generelle HMS-krav.

Leveringstilbud og hentetilbud

Ved høytider kan det forekomme endringer på ruter og ditt leveringstilbud grunnet større varevolum og helligdager.

Laster ...